Sunday, December 14, 2008

+.::.+ kenapa saya dah lame tak blog? +.::.+



  1. sebab tengah final exam

  2. sebab terkadang internet cam mengong

  3. sebab saya takde idea

  4. sebab sebok sgt bace blog org sampai terlupe nak update blog sendiri

  5. sebab saya melayan facebook

  6. sebab saya hidup in the real world :p

  7. sebab saye bosan da tgk blog saye ni. nanti lah cuti saye nak tuka template sume kasi revamp sket. ungu putih ni sungguh bukan saye! uhh!

(macam tag plak rasenye. ade sape-sape ke nak bwat? lol. pathetic gler.)

9 comments:

As said...

point number 4 takleh blah!

DANI YASID said...

huhu..nanti bile revamp kasik lebih ceria dan gembira yer!! have fun jawab exam yer. lol.

aiichan said...

haha.

yes2.
mmg spatutnye kalau tgh final exam takde mase nak blogging.
but i still blog.
erk, XD

kobeng8 said...

huh... aper yang korang wat ngan rabbit tuh ek?? huhu.. kat cnie beresepah2 rabbit!! huhuh!!

along said...

ha ah, macam tag.

tapi along kene wat kenapa saya update blog panjang lebar :P

caNNyGurl said...

jenn!!!

dulu aku mati2 ingt name ko jannah ke jenny ke..rupenyee jen**...

alg kate ko mara if panggil name btol ko..tu aku * tu...waahahha


btw, selamat berkenalan..i'm aj..kapan mau ketemukkkk??!!!

(chewahhh..mcm ape je)

{Suria Muhammad} said...

patutla jennyto da lamaaaaaaaaaaaaaaaa xupdet blog! now i knw d reason why!!

1 thing i notice bout u, jennyto suka tuka template ;)

jennyto said...

can i just say..hahaha?

hehe

As : mmg tak boleh blah. :p rindu plak ngn as tbe2 huhu

DANI YASID : hoho anda berblog..! tgh carik2 template neh..tade yg menrek hati btol...!

aiichan : i love ur blog! huhu sgt terupdate ngn current USU information hehe :D

jennyto said...

kobeng8 : kt cnie tu mane..? tu mkn rabbit.. tu guinea pig...! hehe ktorg tgh amek rectal temp die hahaha!

along : sangat. ko mmg! haha

caNNyGurL : huhu ye namer saye jenab..haha jiran saye suke pggl saye cam tuh hahaha.selamat berkenalan gak..!

suria : hehe sy pon suke template2 suria ahaxs.. :p