Monday, December 29, 2008

+.::.+ tagged +.::.+

saye lupe. hari itu saye ditag oleh teman blogging along, yang diberi nama AJ a.k.a caNNyGurl.

huhu terime kaseh.

kerana dalam kebosanan saye di Medan ni, dapatlah saye membuatnye
tahniah, anda mentag saye di mase yang betol!

1. Anda rasa anda hot??
ape punye soklan...medan ni biler je sejuk...pastila ai rase HOT. lol.


2.Upload gambar kegemaran anda





3. Kenapa anda suka gambar ini?
aderlaa reasonnye..huu sy hav fun pade hari ini dengan orang tersebut..hurmmmmmm.
wek wek there goes my happy ending.

4. Bila kali terakhir kamu makan pizza?
semalam! kat papa ron! hee teringin lagi lah..nak rase island plak!

5. Lagu terakhir yang kamu dengar?
have a little faith in me - mandy moore!

6. Apa yang anda sedang buat sekarang ini selain menyelesaikan tag ini?
dengar lagu kat iTunes + chatting ngan bdae girl illani

7. Selain nama kamu sendiri, apakah lagi nama yang kamu suka orang panggil kamu?
jenn + jennyto + jenny + janet (ni wani je yg panggil camneh)

8. Tag lagi lima orang
i. fizul yang suke tag orang..mari tag die balik...
ii. danios! huhu meh2 buat tag..
iii. alang-alang sume dak SKTPJ dulu, tag la jugak nadeetos yang jauh di Troy sane!
iv. saye nak tag dewi shuwa lah...tak penah kot tag dier lagi...
v. saye winduuuuuuuuuuu aimi!! teman USU sayer...

9. Siapa orang nombor satu?
kawan saye time skola rendah dulu

10. Orang nombor tiga ada hubungan dengan siapa?
emm BFF danios!! kan..? kan..?

11. Katakan sesuatu berkenaan org nombor lima
die ni kawaii!!! gi la lawat blog dier huhu!

12. Bagaimana pula dengan orang nombot empat?
saye leh kate confidence level die tinggi! huhu...

13. Siapakah orang nombor dua?
danios!! kawan yang best dari skola rendah wuwuwuwuwuuu~

p.s-otak orang cuti..nampak mindless giler~

6 comments:

caNNyGurl said...

terime kasih kerna menjawab tag terbabit

haha

aiichan said...

haha, ive been tagged rupenye.

you answer the Q&A kat my blog too lah, if youre bored and want to stare at the monitor even more, ok.
haha ^^

kobeng8 said...

huh!!! ini tag org sudah buat la!!!

Matematis Muda said...

kena cakap gak
gambar tersebut
adalah sangat class

banyak interpretasi boleh diaplikasikan dari gambar tersebut

signifikasi sebuah deskripsi

danios said...

jen, thanks kerana tagged. baru online.nanti saya buat yer.huhuhuu.

Anonymous said...

sy msh igt gmbr t'sebut..: )