Tuesday, December 23, 2008

+.::.+ how I end up at J.Co +.::.+

freaking out for i've dropped another size for my waist.





tak cukup makan kah aku?
TIDAK
makanan ku tak berzatkah?
TIDAK
terlampau banyak exesais ke aku?
TIDAK LANSUNG
terlampau stress kah aku?
mungkin.





actually the main reason for trying the jeans was to buy it, as an antidote for my already messed up feelings.





tapi oleh kerna my new size was not available, i wasn't able to.





uhm.





so i went to J.Co.





with a glazzy & chocomint freeze, my feelings are better than before.

eventho rase cam loser gler layan J.Co sorangsorang.


JENNYTO EMO EMO EMO sume orang balik hari ne tapi takde orang pon nak enjoy enjoy
MENCILAH KORANG ENJOY TAK AJAK I KNOW LAH SEBOK PACKING MALAS BETOL.

8 comments:

emma said...

jennito..kamu jgnla emo..cenyum=)

caNNyGurl said...

adik badik species EMO eh

wahahhah

jennyto said...

emma : emma mesti dah sampai mesia eh!!
huhu besh2 tibai kopok leko byk2 tau

huhu

caNNyGurl : tak ah along je suke emo haha.. ai emo kadang2 jer.. ehm actually saye windu along lah..

D said...

saye tak gemar ade mint dalam makanan saye. except for mentos. mesti ada mint! :D

Matematis Muda said...

saya pula tak gemar ada makanan dalam mint saya..except..oh tiada pengecualian hehe
btw, selamat memulakan musim emo
huhu

danios said...

jen, kamu turun one size? omg2x. bolehkah bagi resipi kamu pada saya.saya juga mahu turun one size.

danios said...
This comment has been removed by the author.
jennyto said...

D : kamu n mereka2 memang..saye ingt saye beli eskrem kt Lecka2 mint something rase dy org len sume tak suke huhu...

MM : selamat2 huhu

danios : resipi die..huhu tataw!!! adididi...jgn mkan..?