Saturday, September 06, 2008

+.::.+ from the sidelines +.::.+

as usual last night, my housies yang dah gian maen futsal berjaye mengumpul 11 orang untuk bermaen selama satu jam.
as my right foot was still recovering from the crash, i have to exclude myself out. tapi naaaaaaak jugak lah kan pegi.
semangat support orang len! haha!

wanita-wanita batch 06 di court Bali Futsal.

bersama top scorer of the night, AMY!!!

duduk je kat tepi tu memang sonok tgk je diorang ni maen, sambil ditemani Hani yang memang datang tengok/menemani Wani besau*. hehe.

tapi when i think about it, korang penah tgk hidup krang dari tepi tak?
kalo kite tengok bola dari tepi, mesti macam-macam kite kan cakap kan.
" Ape ah ronaldo tuhhhh. demmmmm. "
" Die men tak semangat ah! Macam hambar je harini "
" Kalo aku tengok confirm menang MU "
eh ayat ketiga takde bermaksud ape-ape.

anyway, agak-agak ape yang korang akan cakap kalo korang observe life korang from the sidelines?

i know what i'll say,
" jenn terlalu banyak buang mase ah skrang "
" apsal die banyak tdo sangat skang "
" aihhhhhhh yang die gi wat camtu watpe!!! "
hurm.

i nearly posted an emotional entry tapi pikir-pikir balik, wuteff nak beremo-emo kene bagitahu seluruh dunia? me lah. kalo orang len nak bgtahu i x kesah. :D
i'm trying to heal both superficial and deeper wounds.

"O ye who believe! persevere in patience and constancy: vie in such perseverance; strengthen each other; and fear Allah; that ye may prosper."
(Qur'an 3:200)

*-sebab ade dua wani, satu tu wani kecik..hehe..

8 comments:

Matematis Muda said...

betul betul betul
Kalu saya tengok mesti MU menang
hehe
sian ny dia tak dapat maen sama
tp dok menung tepi court tu yg dapat idea buat entri ni eyk haha

amy emyla said...

hek2....top scorer...
nsb baek jek kutts...niza n ummi are good planner n player as well...ahaks~~, yang penting xyah bayar seribu ,,,,huahua

kobeng8 said...

huh!! man u fan sorang nie dok tepi jer ek!! adess!! ble nak tgk jenn beraksi nie!! hehehe

jennyto said...

matematismuda : haha lebeh kurang a..hehe konpem ke kalo anda tgk MU menang..? heh..

amy emyla : penting tuh..wahai top scorer!! sebbaek jenn x men..hahaha.. len kali nk grp ngan liza!!

kobeng8 : huhu nak tgk meh a..gerenti gelak cz sy x bape hebats... :D

d said...

saye kaki bangku.memang tak boleh main langsung.haha.bangge tol ade kwn yg leh sepak bola properly ni.hehe.

jennyto said...

d : bangge tol ade kwn yg could rock everyone's world neh :p

nurilahi said...

bru skali penah men futsal..

siyes enjoy~~


:D

jennyto said...

nurilahi : bersukan menyihatkan badan!! :)