Sunday, September 14, 2008

+.::.+ end of GUS(minus G&S) +.::.+

wif alongness.


anyone familiar with this quote??

the night is darkest before the dawn


yup you guess it right.
from the oh-so-kewl-yet-psychotic-in-some-way-but-overall-awesome movie,
the dark knight.

i am glad that exam is over.
i am so glad because i thought than i could focus on the emotional-problem im facing now.

or so i thought.
i thought that the exam was the darkest hour.
tapi....
apsal cam tak dawn-dawn lagih neeeeeeh.

hurm.

ade hikmahnye tu kot.
(ecece bulan puasa ni sile latih diri untuk menjadi lebih positive dan baik!)

tadi sempat tertengok siaran lansung konsert Ungu + ceramah agama
(gle kewl kan? lol.)
dan sempat mendengar Uztaz di tv tu berkate,
kita ni diberi empat kenikmatan, walaupun sedang melakukan kejahatan sekalipun.
1) Allah SWT tidak menutup pintu rezeki kita.
2) Allah SWT memberikan kita kesihatan.

2 lagi ade orang distract hehe.
memang dasar jennyto nih...!

tapi tulah. ingat-ingatkan diri sendiri ni..jangan lalai sangat.
jangan lalai ngan emosi.

kata Uztaz tu lagi, dalam pada waktu sihat ni lah semoga terketok (seriously he said that on national tv) kesedaran dan perbaiki diri.

fikir-fikir...diri ni memang selalu lalai...
sedang cuba memperbaiki sesuatu...
tapi agak payah...
macamane ni.....

ps-gambar di atas sebab saye rindukan die. alongkuh.. :) bukan sebab die batman. hehe.

5 comments:

along said...

saye batman la!!!

SAYE LAAA BATMAN ITUUUU!!!!!


mishyewtoo :*

jennyto said...

yakah? Batman tu cam berisi la long.

jgn nak tipu hahah.

along said...

kostum dia je berisi, PADDING LEBEH.

:D

::aliaa:: said...

along 2 kakak kak jenn eyh..??
mke sbiji cam kak jenn..
haha..

jennyto said...

haha yup aliaa..shes muh sista yg kusayang bangett!!