Thursday, February 14, 2008

+.::.+ foundations +.::.+

Songs for u guys!!
USU peeps!!
sesambil wat lab farmako neh..
tgk lirik tu betol2 k!!

La la la belajarlah!!
La la la 6x
Ha...pening kepala...
Memikirkan tak ada cuti..
dalam anggun pilu ditohmah
Ah gantung dirimu saja
Ooo, lega rasanya....
Jadi student kedokteran..
Di USU Medan...
Rupa oh rupa2 nya...
Bandell saja...

Chorus:
La la la
Hari hari blajarr..
La la la
Bosan dengan blajarr
La la la
Hidup harus blajarr...blajarr...

[Repeat chorus 2x]

Ahhhh..terpinga-pinga...
Tak puas lagi beradu...mengantuk...
Subuh hingga senja...
Hari hari sama saja...
Ahh..nak makan roti..
Tapi cepat expired...
Minum saja...
Blajarr bagai nak gila..
Tak juga 4flat...

[Repeat chorus 2x]

Gelisah..ku gelisah..
Mengenangkan masa depan...
Ku harus blajarr..
Ohhh mesti blajarr..
Tiada ada apa yg percuma...
Jika xjadi dokter..
Ohhh, papa kedana...
:p

[Repeat chorus 2x]

Chaiyo'2 guys!!!

7 comments:

Rinie said...

best lagu ni..


ada vid clip x?


bawah recording company mana ni?


^^

amy emyla said...

lagu yg best leh wat pskn koir skali...huhu nyanyi rmai2...ngeh3

jennz said...

rinie- video klip tunggu ko dtg wat..xde mood sungguh nk wat sensorang!! *jeling kat adif faidz yg susah nk dijumpai*

recording company?? 3hurup!!

amy- welkam to d blog werld amy!! mari berblog bersameh2!!

Rinie said...

lol aku paling suka nyanyi part "Blajar bagai nak gila tak juga 4 flat"


Aku blaja nak gila just nak dptkan 3.0... pun x dpt..


Haha kalo ko nak wat pape vid ko leh je post kat blog ko ni atau email je kat aku. Aku blh tlg tgk2 kan dan edit skit2. Kengkawan blog ko pun blh tlg membantu juga.Aku rasa semua kat sini mesti kreatif kan kan kan? ^^

along said...

gile xde keje :P

jennz said...

rinie - skang lg susah gles nk dpt 3.o ke atas. no thx pade sem lepas..sume org rate2 drop...huih...truks...

along - heh..bengong namernye tuh..

鐵火卷John said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社