Sunday, June 24, 2007

+.::.+ miya!! +.::.+

last weekend punye outing : klcc with miss miaa.


lamer giler tak jumpe miaa ni. miaa was my friend back in mciium (now known as cfsiium). she was actively involved with the pre-sciences student society (our loving PRESSS) and a great netball player. hehee.. not that saye involve in netball jugak, tapi sayer laa cheerleader PRESSS kan..ahaxs. kan miaa??

so dating ngan miaa lah sabtu lepas...
takde tujuan sangat pun, but eloklah kalo kite kill 2 birds with one stone kan.
selain jumpe die, berazam lah untuk mendapatkan kasut. yes, what else. before balik medan kan.

jalan2 punye jalan laa kat klcc tuh..tibe2 tersangkut laa kat gallery die..huhu kami2 yang bute seni ni gi laa tgk the scribblings and the paintings....sampai kat 'daerah samad' tu jumpe plak personaliti nona (kot! i never watch this show) tgh wat shooting...hehee..tapi tak kesah gak. baek lari. karang ditanye bukan2..dahlaa bute seni..hehehe...

terus punye terus..tgk ade orang gather...tah nape..
rupenye2..the man himself, a. samad said was there. woot!
bukan tahu sangat pun. tapi nak bajet best, kami pun tangkap gambar dengan beliau.
but unfortunately that cameraman which we hired FOC, tak berape terer aa..skali mintak sign~

so dah jalan2 pusing2 kua masuk klcc...ini lah hasil buah tangan....takde kasut yang seswai..saiz takdelah..the corak i x berkenan lah...but this one...perfecto! tp it is still not a kasut lah. heh.


at the same day jugak , my lil bro ade taekwondo tournament! sangat hebat lah die coz menang sekali. okaylaaa tuh kan....pastu my family pegi jusco, jumpe plak artis2 af..yang mereka suke (i still cant understand the af-hype.)...maybe along akan hapdate on this..lalala~
more birthday shoutouts :
22hb : erniyanti!!!! penyiar VISI fm neh..cayalah temen guwe! nanti ku bawa oleh2 nya ya...
23hb : alan!!! heh.epi besday!! sory tau dulu2 kat skola suke nyakat..ahaxs..

5 comments:

jiji said...

A samad said@!~ i met him once. Masa tu dia perform sajak tung-tak or sumthing like that@!~ cannot remember the title lah

dins said...

best lah awak.asek tuka layout je.mane awak carik eh?kite nak tuka blogspot gak lah.blogdrive cm hampeh.

jennz said...

sis jiji : waah u actually dgr the sajak?? sgt tak dpt nk appreciate ape lagi dgr the whole stuff.

dins : huhu kamu bukan dulu dari blogspot ka..heh...

Rodrigo said...
This comment has been removed by a blog administrator.
alongariff said...

xmoooOoo hapdet pasal af la =P