Thursday, September 30, 2010

saye punya beat da jalan.

hari tu, pegi tengok Betty kat bengkel.
die sehat.
nampak cam baru.

tapi saye tengok die ngan perasaan yang bercampur baur.

sian dia.

saye mungkin tak mampu nak bawak die jauh-jauh dah.
nak bawak pegi lalu ringroad nak ke adam malik pun takut.

Betty, 
saya mintak maaf.
saya takleh bawak awak dah.
saya bukan taknak, tapi takleh.
saya tak berani.


Betty,
buat masa ni biarlah orang lain bawak awak dulu ye.
orang lain tu bukan sape-sape.
sume tu kawan saye yang tolong waktu kite eksiden haritu.
takpekan?


Betty,
nanti saye kumpul kekuatan nak bawak awak balik eh?
tapi slow-slow la.
saye berani bawak takat dari umah kite ke umah kawan-kawan kat taman sebelah je.
nanti da berani sket, saye bawak awak pegi adam malik plak eh?
jangan majok tau.


Betty,
sorry sebab awak kene dok bengkel lame-lame.
tu pun sebab nak dptkan body and sportrim baru untuk awak.
awak suke tak?
dah tak calar-calar.
dah tak bengkok.
ehm, mungkin awak rase awak dah kene mandi skang ni,
tapi tunggulah dulu ye.
tak sempat betul nak hantar awak gi toilet awak kat seberang jalan besar tu.
he.


ikhlas,
jennyto!

7 comments:

Along said...

I'm sure betty would understand and wants you to be strong enough before gi jenjalan jauh.

Weird eh kita adik bradik? I talk to my TujuhSepuluh toooooo - nak2 after accident baru ni :(

harimau said...

junai nanti ikut saya ke rumah sakit tuntungan ye. nanti dokter bagi ubat ye. pastu saya belanje rokok nak.

it's jenn. said...

aih. u accdnt eh along? is it bad? btw i didnt talk to her, i WROTE to her. hopefully she opens my blog n read it hahaha.

udai, saye nak mee sup!!! jage betty leklok tauuu....

harimau said...

juna, thanks for lending your betty though I hate her name. can i bring her to jaga tomorrow since syaza wants to ganti her jaga too. and don't worry later I'll pamper her by sending her to spa and bathe her. kay.

it's jenn. said...

ah u mintk permission here????????
i screamed wen i heard syaza wen off with something sounded like betty.

hehe ok ok. habis tu, ai nak gi jage sape nak anta?

harimau said...

you screamed? why..? so you actually planned to go jaga by your own already? m sorry, we're kind of don't have much choice that day. and i thought u'll be going with hanim and that u don't mind. now betty's back to you i hope u'll be happy. sorry for any inconvenience. betty helped a lot.

it's jenn. said...

ah uda ai hiperbola only.
its really okay, seriously!

see betty now, nanges no one to bawak her around. T.T

huhu.

i really dont mind lah udada!!!