Wednesday, November 05, 2008

+.::.+ u cant fight it +.::.+


selepas exam.

i tot of lepaking in the house, layan lagu or the net sampai mate bengkak.
but suddenly....

BLACKOUT!!!

so I have to give in and follow my housies to Sun Plaza,
yea, where else?!

after buying NEEDED stuff,
damn saye sudah lame tak punyai wang extra untuk bershopping-handai.
saye pegi melawat bioskopnya.


HSM3!!!

Nak x nak, i dragged my already ngantok housies to watch the happy-dreams-come-true-typical-disney movie at midnight.


i, myself, LOVE it!

heart u ryan sharpay! ;)



balik-balik....

BANJIR!!!!!!!!!!!




di awal pagi gatal jugak nak makan so meredah banjir. ewe.




kedalaman ini diluar rumah. didalam juga samer.


ewe.



the water rises quickly between 2-5a.m and we all cuddled up on the sofa waiting for the highest level that it would rise.

sejuk giler and very ewe-y.

very very.

ewe-y.

around 10 am gitu, dah mula nampak kesurutan dan nearly lunch time we all da start cleaning up the house. huuuuuuh. capek deh!


aftermath :

-penat mencuci umah satu hari suntuk.
-penat giler sampai TERPONTENG kelas untuk 2jam pertama blok baru, Special Sense
-4 charger adapter laptop rosak
-habis ketas2 macam haper basah
-almari yang kembang-kembang
-rumah jadi lebih bersih. itu hikmahnye kowt. :p

*thanx ummi azmira kasik update blog dari laptop die. thanx iela bagi pinjam laptop untuk transfer gamba bagai. thanx kak hajar untuk kasik pinjam laptop siapkan makalah!!!!!!!!!!!!!

woot. luv u guys. xoxo! later~

6 comments:

amy emyla said...

waaaaa...kesiannyerr...byk kerugian coz banjirr..at least sme dh mers banjir kt medan....

jennyto said...

huhu....mg byk kerugian.

mase.
tenage.
mental.
duit.
huhu.

As said...

la...tengkujuh gak ke sana?

::aliaa:: said...

kak jenn..
gmbr pe yg last 2..??
cacing ke..??

along said...

how come i miss this entry?


hmm, knee deep jugak.
bebaik bile kuar.
karang masuk longkang, kamu tuh da la byk pengalaman hilang dari pandangan secara tetibe sebab masuk longkang HA HA HA~

take care adikku yg semangat waja!

Shopping Cabin said...

hi..jom jenguk2 blog saya..ada baju chomel dan menarik. oh and it's
cheap too!!
http://shoppingcabin.blogspot.com