Thursday, October 30, 2008

+.::.+ need to be strong +.::.+

somewhere over the rainbow


terlalu lama i let myself hanyut begitu sahaja.
semalam this jennyto girl sentap.
macam tu je.

cukuplah.



eventho no matter how much i love u.
cukuplah.





even if i were to destroy myself, let me do it myself.
i dont need help in destroying myself.
im a pro at that.

i miss the times when decision are made by me.
not influenced by others.
not influenced with the happy tots of being with u.
and destroyed the next minute.

cukuplah.

exam.
exam.
exam.
kenapa tak belajar....

thank u as for the reminder.
but what hav i done so far?

notakaki : jennyto bercinta?

5 comments:

d said...

"semalam this jennyto girl sentap"

"eventho no matter how much i love u.
cukuplah"


heyyyy.
kenape niii??

along said...

is this where i say - "bapak puitis entry ko neh." eyh?

hugs!

As said...

ade masanya kita akan down and paused banyak benda, mcm blur2, postponed pape ke..

but once kite dah wake up..kite masih ada masa untuk berusaha

masih ada waktu

gunakan setakat mana masa yang ada, usahalah takat mampu pada masa yang tinggal tuh, then Allah will count onto ur efforts.

Suh kawan2 tarik jenn lah suh stady sama. Tarik tlinga sket, tarik hidung sket. Pakat2 ah sikit sorang :D


time2 as perlukan masa untuk stday, time2 tu ah jugak biasanya as sakit teruk. Dan salu jugak as rasa membazir nya masa as..
dan bila as boleh paksa bangun pada time2 critical da untuk stady, as still usaha stady, sebab masih ada masa even seminit pun.

Mana tau yang kite tgk tu jelah yang masuk :D ngeh3..yo yo O jek


cuma satu je ah..
usaha takat mampu masa yang ada, then serah bulat2 kat Dia. Kuasa tawakkal kita tu..boleh bawak magic.. (: yang penting yakin

even tak excell, but Allah pandang usaha kita..even usaha kita last minute, Allah knows Allah knows

amy emyla said...

alaaa....:(..be strong jennyto !!..ngee~~

鐵火卷John said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社