Wednesday, June 11, 2008

+.::.+ the seven thingy +.::.+

7 FAKTA TENTANG DIRI
7 PERKARA MENAKUTKAN
7 LAGU BUAT MASA INI
7 PERKATAN SELALU SEBUT
7 PERKARA AMAT BERNILAI
7 'PERTAMA KALI' DALAM HIDUP
7 BLOG DIPILIH


so this is the seven thingy.


7 fakta tentang diri.
satu.
saya seorang perempuan.

dua.
saya selalu yakin bahawa peluang untuk memperbaiki diri ini ada dimana-mana.

tiga.
saya selalu tak tahu apa yang patut diperkatakan, tidak seperti ketika zaman saya di sekolah.

empat.
saya menghargai kawan-kawan saya. yang rasa tak dihargai itu, sila rujuk tiga.

lima.
saya dahulunya seorang yang berbeda. dulu saya comel. skrang saya lebih comel.

enam.
saya sedang cuti. kalau mau hang out atau berhalaqah, sila contact no mesia saya.

tujuh.
saya cepat conpius.

7 perkara menakutkan.
satu.
khosyatullah.

dua.
fail jadi doctor.

tiga.
pokai. kopak. fulus tadak.

empat.
kehilangan family.

lima.
kene malignant cancer. seriously.

enam.
kene marah.

tujuh.
brain-neurologic disorder.

7 lagu buat masa ini.
satu.
this is home. *mentang-mentang kat rumah*
by switchfoot (OST Narnia)

dua.
satu bintang. *suke stars!!*
by antique.

tiga.
lucky.
by jason mraz feat colbie caillat.

empat.
say (all I need)
by one republic.

lima.
violet hill
by coldplay.

enam.
say it again.
by marie digby.

tujuh.
who.
by five o'clock heroes feat agyness deyn.
*afiq, vidclip die menampakkan kecutean awek anda tuh!*

7 perkataan selalu sebut
satu.
seriously? (pengaruh grey's anatomy)

dua.
_____ gle! (isi tempat kosong mengikut kondisi. cth : lawak gle!)

tiga.
gle __! (shortform kan pengisian kepada satu sebutan. cth : gle law!)

empat.
aishh. (pengaruh cerite korea yang ditonton oleh housemate2)

lima.
alhamdulillah. (kan bagus begini)

enam.
apekah?

tujuh.
wahlawweeee!

7 perkara amat bernilai.
(x kire belum dapat atau da dapat je neh??)
satu.
iman.

dua.
kesehatan.

tiga.
family.

empat.
kawan-kawan.

lima.
duit.

enam.
henponkuh.

tujuh.
mende pink kecik2 ngan 1.9kg thingy. (eh ni da masuk 8 mende!!)

7 'pertama kali' dalam hidup.
satu.
pertama kali hirup oksigen melalui hidung dan mengembangkan paru-paru ke tahap optimal adalah pada 13 november 1986.

dua.
pertama kali pindah sekolah adalah ketika darjah 2. pindah dari SKPA yang terchenta kepada SKTPJ yang terchuntu. *mende mengarut tah.*

tiga.
pertama kali jadi pengawas ketika di SMKDHMR. rasa cambest. haha. tapi dapat kawan-kawan yang menarek.
hurm...idayu, where art thou??

empat.
pertama kali makan bakso adalah di mahallah khadijah di matrix UIA, yang sekarang digelar CFSIIUM.

lima.
pertama kali dapat tudung oren waktu nak pegi belajar di USU kat airport. sengal gle wehhhhhhhh. *ketok pale sendiri!!*

enam.
pertama kali ice skating di sun plaza, medan. tapi dah tutup skang. so pergi kayekan bioskop (cinema) diorang pulak.

tujuh.
pertama kali bwat mende tag yang rase panjang nak mampos adalah ketika ini.

7 blog dipilih.
satu. abdullah.
dua.alongness.
tiga.amy.
empat.dafrosty.
lima.dinienajwa. kalo die rajen.
enam.mumtaz.
tujuh.suria.

haih. tamat sudah. jom jalan2!

5 comments:

Badrul Aini Sha'ari said...

salam perjuangan...

tumpang tanya!

rse cam kenal, siapakah?

ade terbaca komen kt blog szakif, tulisan kecik2 tak nampak la...

Rinie said...

ok confirm ko dah kat malaysia.



haha welcome home~

jennyto said...

badrul:
huhu macam kenal?

kenal la tuh kot..

:)

zainab kenal?

huhu.

rinie:
tenkiu2!!

Badrul Aini Sha'ari said...

zainab yang mana ye?

muke senang ingat nme payah skt la, huhu...

sye dh ade kt m'sia lme dh...

dh nk msk uia gombak pon next week...

鐵火卷John said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚