Tuesday, May 06, 2008

+.::.+ sterika-man! +.::.+


oh alangkah senangnya jika my laptop ade gigibiru.

then i can easily gigibiru-ed pictures that i suka-suka took anywhere everywhere with my phone :)


seriously gambar2 yg selame ni dipublished adelah dicapture with my phone.

cantik kan? :p


so okay smalam kami ke SUN 21, a cinema here in Medan to catch Iron Man.


sangat ramai.


nak beli tiket pon..kitorg kua tengahari..tapi yang lepas maghrib pun da tinggal 2 rows of seats yang in front of the screen.


so beli la yang after isya.


the movie started late. dah la orang cam berpusu-pusu.

i hate that part.
always the people cant queue nicely.

teringat during queueing up at the bandara *airport* pun boleh orang push-push just to get in line. *sigh*

anyway, the after isya' show pon, our seats are 4 rows in front of the screen. better-lah kan.


hee :)


seeing robert downey jr yang sangat SESWAI ngan role tu.
(my housemate disagrees on this, they said apsal x hugh jackman)


and how gwyneth sangat chomel pakai high heels macam dalam komik-komik tuh..


suka-suka.
dan kitorang, all THIRTEEN of us balik that midnight dengan kete farah yang sepatutnye mempunyai hanye 8-people capacity.
tah camne muat 13 tah.
it was a good outing.
cume pagi ni pening sbb tido lambat for 3 days dah.
aih malasnye nak gi ngadap those pathology anatomy staffs for lab this morning!
daa!~~

4 comments:

.cookie suria m. said...

gigibiru?
oh my jennyto!
it took me a few seconds before dpt tangkap apa itu gigibiru
haha!

best ke ironman?
takot tgk mask die =B

jennyto said...

iron man sgt smart wahai cookie!!

sape sangke dlm besi2 tuh pon...

rase ke'smart'an die terserlah.

pandai la org yg buat movie tuh..

gi tgk, gi tgk!! hehe..

MatematisMuda said...

ya, sangat bersetuju part
gwyneth paltrow(betul ke eja tuh) comel
hehe

along said...

i totally agree!

eventho sgt skeptikal at first.
sbb bajet cite budak2 yg seswai utk aki saje =P

but it was a fun movie lah!





i'm iron man!!!!