Wednesday, May 28, 2008

+.::.+ so near yet so far +.::.+

memang penat lah ber'exam' kan...
study penat.
tengok soklan penat.
menjawab penat.
even though just the faculty required courses ones...

yang tambah penat nye apabile...

i) (post community research programme paper)
kate kua after midterm je. yang kua dari 1st year tu apekehal nyer???
waaaaaaaaaaaaaaah mane ingat nak kire chi-square camne dah!!!!

ii) (post bioethics & humaniora programme paper)
apekehanye department kebudayaan ni!!!!!!!! (akan diterangkan dibawah)

iii) (post any paper)
BSSD tu aper?
SMRS tu aper?
ATHG tu aper?
gosh......diorang ni..tolongla gune abbreviations yang standard!!

haih......
bayangkan menjawab soklan ini :

(dari the lovely kebudayaan people)
Orang itu memiliki kesadaran. Orang itu :
A. belum berbuat
B. sudah berbuat
C. mungkin sudah berbuat, mungkin belum berbuat
D. semua jawaban diatas salah
E. semua jawaban diatas benar

i circled the question and wrote enormously (akibat geram) disebelahnya ;

BUAT APER????

bak kate matematismuda : sheet!

time the respiratory block paper actually i was lucky, lol.
karena ade orang berbisik2 di tepi menerangkan the abbreviations yang sokmo dipakai oleh orang-orang yang malas menaip soklan ini.
SMRS tu ape??

Sebelum Masuk Rumah Sakit.

lagi satu sheet di situ.

anyway.
setelah berpenat lelah jadi budak law mempelajari malpractice law (kalah cookie plak) and kewarganegaraan of Indonesia..

kini masanya meneruskan untuk final kesemuanya esok!!!
comprises of three paper :
+ dermatomusculoskeletal
+ cardiovascular
+ respiratory

hm...apsal rase kosong je otak ni.

5 comments:

Rinie said...

aku rasa jawapannya E


ataupun jawapannya mungkin adalah:


F. Sadar yang soalan ini bangang.



Sekian dari yang mempunyai kesadaran 50% bila bangun pagi,


Rinie

along said...

wahahahaha...along tergelak gile hokehhh!!!

BUAT APE???
Waklooooooooooo nye soklan.
haku bakar jugak soklan2 camtuh.
no wonder u r getting sengal-er each day, blame the pembuat soklan sebegitu@!!


hahaha.
x abes gelak lagi neh.
gilaaa klakaaaaaaaaaaaaa..

go and buy more tidbits!!

cant wait 2 c u wahai SMRS!!

my SMRS would stand for Saya Memang Rasa Sengal!!

jaed said...

jenny.. kamu sirius takleh kawin sama cowok indon

lupakan aja jika ada mimpi mau pacaran sama rangga ka irwansyah ka

haha, seb bek aku tak gi indon

DBI said...

siutt sangat soklan...u buat bodo je lain kali..

jennyto said...

rinie : huhu adekah anda bangun2 je terus ngadap blog?? ahaha...adekah anda sadar?? ahaha.

along : ur SMRS is me? saye sengal? ahaha...agak aa actually :p

jaed : gk ada sih...gk ada sama skali utk pacaran sama orang2 itu...haha..gk mau!!

dbi : buat bodo?? gimana! harus gk jawab!! huhu..