Saturday, April 12, 2008

+.::.+ sedikit kesengalan selepas exam +.::.+

diri sendiri da buhsan tengok poster PORSENI tuh.

tak reti-reti nak update.

tak reti-reti nak cari mase.

tak reti-reti nak stop isi mase lapang dengan tido.

hehe.

hari ni saye nak bercakap-cakap je.

sebab saye baru lepas exam cardiovascular. sangat pharmaco exam die.

hehe kenape cakap camtu??

sebab soklan yang tak jawab adalah mostly from pharmaco dept.

tula. sape suruh bace gitu2 je notes die, tak bace dengan penuh kedalaman *in depth*

oke. alaa ngantokla.. sori laa mmg x fokus betol.. tapi kne tdo..jap lg nk kua plak..

tunggu next update yer!!

haha!

2 comments:

Abdullah Zainal Abidin said...

Ah let's just hope it works out fine. I trust in you lah cuzzie, entah entah kata je susah sat agi score jugak lol. :P

jennyto said...

insyaAllah score! :)