Sunday, March 25, 2007

+.::.+ hapdate jek +.::.+

150g Cadbury’s crafted chocolate with almond centers

180g Cadbury’s Almond Nuts

200g Toblerone

200g Cadbury’s Black forest chocolate bar

200g Hello Panda biscuits

300g Ferero Rocher

In heaven am I? SO NOT. Not when these things are given by someone that you barely know. Yes En. N did it again. But somehow I promise that I would never ever take anything from him, and this is the last one. Please. I can’t take it anymore, I don’t want to give any hope or what to you, but I don’t want to hate you either.

Ugh. What to do? I can’t simply return all these things. He can’t eat these things, he’s in a condition where he can’t eat to much glucose. HUH.

Whatever. Tried to explain to him so many times tapi he won’t listen. Or die tak paham bahasa Malaysia saye yang teruk neh. Berbau-bau indon sudah bahasa Malaysia ku…

My exam are drawing near and my studies cam ‘rocky’ these two weeks…gitulah…kurang focus sket…Well I hope dapat A lah kali ni…nak strive gilenye. (tah dari bile azam macam tu..tapi same je perangai)

Rindu nak balik mesia bertambah-tambah this week lagi-lagi asek teringat kuetiaw kungfu (aritu tomyam, arini len laa plak) yang slalu menjadi dinner di Mahallah Maryam bersama Dinie,Pika, Shera ngan Ana. (Diorang neh tengah exam...good luck fwens!!)

Macam tak banyak nak corat coret kali ney. Just nak kasi tau I’m alive lagik...heheh coz entry lepas ney lepas exam kot...2/4...eight days after that dah hari yang ditunggu2~ bila april...

Uhuh..bila april…tibe teringat kerja yang due bulan 5….waaa…minit mesyuarat PKPMI-CM tak bwat lagi!!!! Mati kene bunuh ngan Bro. Kash.

That’s it.

~signing off~ …hehee…

"Do, or do not. There is no 'try'" -The Empire Strikes Back.

3 comments:

afie911 said...

Uiks? Your secret admirer ke ape tu??? Best GILE dapat chocs lots and lots like that. Hehehe. If you dont want them, post some to me. :P

Jiji, 24 said...

ala just tell that uncle he can have my address instead. Do not waste the chocs on you@!~ kasi post sini@!~ kukuku@!~

-4thirty5- said...

lallalaaa...burink2...nak choc jugak..